Termeni și Condiții

Bine ati venit pe www.sosholiday.ro
www.sosholiday.ro este un site deţinut de SC TRAVEL DESK SRL.

Vă rugăm să cititi cu atentie aceşti termeni si conditii, deoarece este important sa înţelegeti relaţia noastră contractuală, atât referitoare la conditiile de utilizare a site-ului www.sosholiday.ro precum si a serviciilor pe care le oferim.

Travel Desk isi asuma dreptul de a modifica aceste conditii fara o alta notificare.

SC TRAVEL DESK SRL este o societate romaneasca cu sediul social in Loc. Floresti, Str. Magnoliei, Nr. 18, Jud. Cluj, numar de telefon 0744 923 177, adresa de e-mail office@sosholiday.ro, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J12/5351/2017, avand cod unic de inregistrare 38111332, titulara a Licentei de turism nr. 7857, pentru Agentie de Turism touroperatoare.

 

1. Termeni generali

Informatiile privind produsele turistice oferite pe site-ul www.sosholiday.ro, au un caracter strict informativ. Deoarece produsele sunt în funcţie de disponibilitate, reprezentanţii noştri de vânzări trebuie să confirme disponibilitatea unei barci inaintea încheierii unui contract cu dvs.
Ocazional pot exista momente când pe site apar erori evidente, de exemplu atunci când un preţ, produs, serviciu sau alt detaliu afişat sau prezentat pe site este incorect. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale. Deasemenea acest Site contine link-uri catre alte site-uri, iar Travel Desk nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informatiilor furnizate pe aceste site-uri. Travel Desk nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect.

 

2. Termeni referitori la utilizarea site-ului

Următorii termeni se aplică utilizării generale a site-ului nostru:
Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;

Accesul la site-ul nostru este permis în mod temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica serviciul pe care îl furnizăm pe site-ul nostru fără preaviz (a se vedea mai jos). Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă.

Din când în când, putem restricţiona accesul la unele părţi ale site-ului nostru, sau site-ul nostru întreg.

Atunci când utilizaţi site-ul nostru, trebuie să respectaţi prevederile politicii noastre de utilizare a site-ului.
Sunteţi responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru. De asemenea, sunteţi responsabil pentru asigurarea că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin intermediul conexiunii la internet sunt conştiente de aceşti termeni şi că se conformează acestora.

Este interzis sa trimiteti materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor, sau violarea in orice fel a legilor romane si internationale.

 

3. Copyright

Suntem proprietarul sau deţinătorul de licenţă al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru, şi al materialului publicat in el. Aceste lucrări sunt protejate de legile dreptului de autor şi tratatele din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.
Este interzis să modificați hârtia sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ați imprimat sau descărcat si să folosiți ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separată de textul aferent.
Este interzis să utilizaţi materialele de pe site-ul nostru în scopuri comerciale, fără a obţine acordul nostru scris.
Utilizatorii pot trimite sugestii, comentarii, feedback, idei, poze din destinatiile in care au calatorit, caz in care acestea devin proprietatea SC TRAVEL DESK SRL.

Solicitarile de utilizare/ modificare a continutului Site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail office@sosholiday.ro.
ORICE INCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SOSHOLIDAY.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA ACEST SITE, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.sosholiday.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

4. Termeni specifici privind rezervarea unei barci

Vă rugăm să reţineţi ca toate ofertele sunt în funcţie de disponibilitate şi nu putem garanta că toate cerinţele dumneavoastră vor fi îndeplinite.
Modul în care tranzacţia este finalizată şi contractul cu clientul va fi explicat la telefon sau prin e-mail de catre reprezentantul nostru de vanzari.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACHIZITIONAREA UNUI PACHET TURISTIC

Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);
Copie dupa cartea de identitate;
Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);
Numar de telefon valabil;
Adresa e-mail;
Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).

 

TERMENE SI CONDITII DE PLATA

Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:
Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;
Pentru serviciile la sol:
– 40% la confirmarea rezervarii;
– 60% cu 45 de zile inainte de plecare;
Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
Plata se poate face in Euro sau in Lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

 

CONDITII DE ANULARE SI PENALITATI
Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu Turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

 

5. Securitatea datelor cu caracter personal

Datele furnizate de catre Utilizatori sunt strict confidentiale, iar Travel Desk se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Travel Desk. Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Travel Desk in scopul furnizarii de pachete turistice de calitate si a promovarii acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, etc. Aceste date vor putea fi transmise numai autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Travel Desk certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele:
Dreptul de a cere Travel Desk sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
Dreptul de a cere Travel Desk sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
Dreptul de a cere Travel Desk sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
Dreptul de a cere Travel Desk sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre Utilizatorul inregistrat, prin e-mail la adresa office@sosholiday.ro. Acest Site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744 923 177, sau la adresa de e-mail office@sosholiday.ro.

SOS © 2017 Toate drepturile rezervate | Site creat de Baboon Web Design

SC TRAVEL DESK SRL | CUI 38111332 | J12/5351/2017 | Brevet de turism nr. 21003 din 04.05.2012 | Licenta de turism nr. 1153 din 19.02.2019 | Polita de asigurare Omniasig Seria I, nr. 43491 (perioada de asigurare 01.01.2019 – 31.12.2019)

error: Content is protected !!