Lasa-te purtat de valuri spre destinatia ta de vis!

În turism există multe opțiuni pentru o vacanță, știm asta. Sunt mii de excursii și locații. Puteți să alegeți un hotel pe o plajă frumoasă unde să obțineți un bronz minunat sau puteți lua masa cu familia și prietenii la o pensiune, urmând să ieșiți seara în club.

 

Totuși, toate aceste lucruri le puteți face în orice vacanță. Ce vă propunem noi cu adevărat special? Vă propunem o vacanță memorabilă, formată din experiențe pe care să le rețineți pentru totdeauna și să vă aduceți aminte de ele cu drag, de fiecare dată.

Inchirierea unui velier

Inchirierea unui velier este modalitatea ideala de a petrece o astfel de vacanta. Iata de ce credem cu desavarsire acest lucru:

petreceti fiecare noapte din vacanță într-o locație diferită, fără a fi nevoie să vă reîmpachetați tot bagajul.
evitați aglomerația din locurile turistice în timp ce vizitați locațiile cele mai spectaculoase și vă bucurați de cele mai frumoase peisaje.
vă puteți implica activ în navigarea unei ambarcațiuni cu vele, bucurându-vă de noi experiențe și de adevărate aventuri.
multe persoane se îngrijorează de lipsa spațiului pe barcă, dar aduceți-vă aminte că majoritatea timpului îl veți petrece în apă, pe plajă sau în diversele locații în care ați ancorat pentru a savura această experientă.
călătoria pe o barcă vă aduce mult mai aproape de prietenii și familia voastră, pentru că veți împărtăși o experiență unică împreună cu ei.
după un simplu calcul veți realiza că această oportunitate costă mult mai puțin în comparație cu închirierea unei camere într-un hotel.
aflați informații despre regiune de la ghizii voștri fără a cheltui bani pe tururi aglomerate.
în plus, un velier vă oferă ceva ce nicio vacanță nu vă va putea oferi: apusuri și răsărituri magice. Priveliștea unui apus de soare sau a unui răsărit răcoros pe o astfel de ambarcațiune este inimaginabilă.

DSC_0329

Senzația de libertate, împlinire și relaxare pe care o simțiți pe o barcă este un sentiment care creează cu adevărat dependență. Acesta este motivul pentru care oamenii ce au încercat o vacanță pe barcă se intorc mereu la această experiență.

De ce să vă petreceți întreaga vacanță între patru pereți, atunci când aveți o mare întreagă la dispoziție?
Bucurați-vă de avantajele unei vacanțe pe mare, împărtășind sentimentul de libertate totală și confort alături de cei dragi.

Luati legatura cu noi pentru a va crea,
impreuna cu expertii nostri, vacanta perfecta.

 

Aceștia vor face tot posibilul să se încadreze în bugetul stabilit, oferindu-vă în același timp experiențe neprețuite. Lucrând împreună, veți deveni parte din familia SOS Holiday, iar noi avem grijă de propria noastră familie!

SOS © 2017 Toate drepturile rezervate | Site creat de Baboon Web Design

SC TRAVEL DESK SRL | CUI 38111332 | J12/5351/2017 | Brevet de turism nr. 21003 din 04.05.2012 | Licenta de turism nr. 1153 din 19.02.2019 | Polita de asigurare Omniasig Seria I, nr. 43491 (perioada de asigurare 01.01.2019 – 31.12.2019)

error: Content is protected !!