Croaziere de vis pe intinsul taram al insulelor grecești!

Croaziere de vis pe intinsul taram al insulelor grecești!

Insulele grecești supranumite si „Polinezia mediteraneeană” cuprind 6 grupuri distincte de insule (Ciclade, Sporade, Ionice, Dodecaneze, Saronice, Egeea de Nord), oferind kilometri intregi de țărmuri care așteaptă să fie explorate în vacanțele dvs. în Grecia!

Puteți să vă întoarceți pe insule ani de-a randul si de fiecare data veti descoperi noi locuri de croazieră: clima însorita, mările calde și natura ospitaliera a localnicilor vor rămâne aceleași, dar peisajul se va schimba cu fiecare vizita.

Cicladele se caracterizează prin vegetația joasă (mai degrabă inexistentă), cu case mici si albe și cu intinsa mare albastră care pare ca se îmbină cu orizontul.

Insula Santorini, Grecia

Insula Santorini, Grecia

Insula Skiathos

Sporadele sunt în multe privințe similare cu arhipelagul cicladelor, diferențele dintre acestea fiind reprezentate de apele de un turcoaz minunat, de insulele mai mici, mai verzi și mai puțin turistice și de existenta unui parc național maritim în Insula Alonissos.

Insula Zakynthos

Insulele Ionice sunt unice: puternic influențate de Italia, au un caracter arhitectural distinct. În plus, ele sunt mai verzi, cu vegetație deasa care poate ajunge până la țărm și oferă o mulțime de golfuri mici și insule protejate.

Insula Rhodos

Insulele Dodecaneze sunt o cu totul altă poveste; ele îmbină farmecul insoritelor Ciclade, cu apele albastre turcoaz ale Sporadelor, la care se adăuga un miros de mirodenii din Orientul Mijlociu. Situate chiar lângă Turcia, ele îmbină perfect influentele Estice cu cele Occidentale.

Insula Aegina

Foarte aproape de Golful Argosaronic și pline de mitologia antică, Insulele Saronice sunt paradisuri mici în imediata apropiere a Atenei. Vizitatorii se pot bucura de frumusețea naturală, comorile istorice, arhitectura unică și atmosfera romantica, plină de farmec.

Chios

Nu în ultimul rând, avem insulele din nord-estul marii Egee: Samos, Chios, Lesvos, Limnos, Samothraki. Acestea sunt perlele ascunse ale Mării Egee, insulele care nu sunt atat de bine cunoscute datorită locației lor îndepărtate, totuși acestea pot oferi motive intemeiate de croazieră.

Daca doriti sa exploatati aceste minunate insule grecesti, va rugam, sa ne contactati pe mail sau pe chat pentru a va face o oferta personalizata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOS © 2017 Toate drepturile rezervate | Site creat de Baboon Web Design

SC TRAVEL DESK SRL | CUI 38111332 | J12/5351/2017 | Brevet de turism nr. 21003 din 04.05.2012 | Licenta de turism nr. 1153 din 19.02.2019 | Polita de asigurare Omniasig Seria I, nr. 43491 (perioada de asigurare 01.01.2019 – 31.12.2019)

error: Content is protected !!